Ir al contenido principal.
Enlaces relacionados:  Prensa  Compañía  Clientes  Contáctenos
Solsoft

Foros

Malete 'terms' message bug?


Autor Mensaje
Escrito en: 23. 05. 2005 [15:07]
fgomez@uns.edu.ar
Fernando Gomez
Autor del tema
registrado desde: 31.12.1969
Entradas: 0
Hi. Thanks Klaus for the [prefix] icon_smile.gif

I spent some time during the weekend using Malete. Hopefully, a basic
mini-tutorial (in Spanish) should result from this.

I've found what seems to be a bug. All these messages --using pairs of
adjacent index terms-- return 0 results:

test.T area areas
test.T model models
test.T press pressure
test.T west western

But according to the docs (Protocol.txt):

'T*TAB*from*TAB*to'
Selects terms greater or equal the first parameter and less than the second.

and so the first term should be returned in each case.

Saludos.

--
Fernando


----------------------------------------
Fernando J Gómez
----------------------------------------
Biblioteca Dr. Antonio Monteiro
Instituto de Matemática de Bahía Blanca
Conicet / Universidad Nacional del Sur
Av. Alem 1253
B8000CPB Bahía Blanca - Argentina
Tel. (54 291) 459 5116
----------------------------------------

------------------------------------------
Posted to Phorum via PhorumMail
Escrito en: 23. 05. 2005 [15:46]
fgomez@criba.edu.ar
=?Windows-1252?Q?Fernando_J._G=F3mez?
registrado desde: 31.12.1969
Entradas: 0
Fernando Gomez wrote:

> I've found what seems to be a bug. All these messages --using pairs of
> adjacent index terms-- return 0 results:
>
> test.T area areas
> test.T model models
> test.T press pressure
> test.T west western

And same behavior with

test.Q area - areas

etc.


--
Fernando


----------------------------------------
Fernando J Gómez
----------------------------------------
Biblioteca Dr. Antonio Monteiro
Instituto de Matemática de Bahía Blanca
Conicet / Universidad Nacional del Sur
Av. Alem 1253
B8000CPB Bahía Blanca - Argentina
Tel. (54 291) 459 5116
----------------------------------------

------------------------------------------
Posted to Phorum via PhorumMail
Escrito en: 24. 05. 2005 [12:18]
paul@malete.org
Klaus Ripke
registrado desde: 31.12.1969
Entradas: 0
On Mon, May 23, 2005 at 04:07:07PM -0300, Fernando Gomez wrote:
> I've found what seems to be a bug. All these messages --using pairs of
> adjacent index terms-- return 0 results:
I see.

It's not actually related to 'adjacent' terms,
but is a prefix issue.

E.g. 'test.T areas arid' properly returns areas,
whereas 'test.T ar areas' falsely skips area
(because it's a prefix of areas).


fixing ...

------------------------------------------
Posted to Phorum via PhorumMail
Escrito en: 29. 05. 2005 [06:33]
paul@malete.org
Klaus Ripke
registrado desde: 31.12.1969
Entradas: 0
Hi

this issue is fixed in 1.0.3 http://malete.org/Doc/DownLoad
It was just plain stupid wrong. Sorry.

1.0.3 also contains some updates to the PHP client
provided by Philipp Sutter. Muchas gracias nach =D6sterreich.

saludos


On Tue, May 24, 2005 at 06:18:55PM +0200, Klaus Ripke wrote:
> On Mon, May 23, 2005 at 04:07:07PM -0300, Fernando Gomez wrote:
> > I've found what seems to be a bug. All these messages --using pairs of=
=20
> > adjacent index terms-- return 0 results:
> I see.
>=20
> It's not actually related to 'adjacent' terms,
> but is a prefix issue.
>=20
> E.g. 'test.T areas arid' properly returns areas,
> whereas 'test.T ar areas' falsely skips area
> (because it's a prefix of areas).
>=20
>=20
> fixing ...

------------------------------------------
Posted to Phorum via PhorumMail



Iniciar sesión de usuario

Introduzca su nombre de usuario y contraseña para iniciar su sesión en el sitio web:
Iniciar sesión

¿Ha olvidado su contraseña?


Copyright © 2003-2009, Solsoft de Costa Rica S.A.
Declaración de privacidad